Jawatan Kosong JPN (Jabatan Pendaftaran Negara)

Jawatan kosong JPN terkini 2017. Gaji daripada Rm1355-Rm4007 tidak termasuk elaun dan kwsp dan sosco.




Jawatan kosong 2017 ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia tak kira negeri dan jantina. Jawatan Kosong JPN terkini ini dibuka oleh Jabatan Pendaftaran Negara.

JPN mempelawa calon-calon yang berminat dan berkelayakan yang memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja di JPN seperti yang di bawah:

1. PEMBANTU PENDAFTARAN KP19 (12 KEKOSONGAN)


Tarikh tutup permohonan :
21 Mei 2017

Lokasi :
Seluruh Malaysia

Sektor :
Kerajaan

Sekiranya anda, merupakan seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon untuk mengisi kekosongan jawatan yang disenaraikan di laman web ini.

Cara Memohon (Isi Permohonan Di Bawah)



Tarikh Tutup Permohonan ialah pada:

Permohonan yang telah lengkap di isi perlulah di terima sebelum tarikh tutup di bawah. Pastikan anda tidak terlewat mengisi dan menghantar borang sebelum 21 MEI 2017.

Permohonan jawatan di Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) merupakan permohonan terbuka yang boleh dilakukan secara terus melalui portal SPA Malaysia.

Sila isi permohonan disini sekarang --> CARA PERMOHONAN

Semua calon-calon yang telah mendaftar permohonan sebelum ini bagi jawatan Pembantu Pendaftaran Gred KP19 tidak perlu mendaftar semula. Kepada mereka yang belum dipanggil, sila isi semula permohonan anda semula.

Dibawah ini disertakan detail dan maklumat tambahan mengenai jawatan kosong kerajaan 2017 spa untuk jpn , pegawai pendaftaran gred KP19.



Diharapkan agar anda semua tidak berputus asa dalam mengisi kekosongan untuk jawatan kosong. Ini kerana, tidak semestinya kali pertama permohonan akan menyebabkan kita mendapat kerja kosong tersebut. 


6 comments.. read them below or add one

ÑäD!RäH  JùÑìoR ÑäD!RäH JùÑìoR December 22, 2016
Mengisi kekosongan ni utk mengaburi mata jer.... Saya ni da 7 kali kena panggil temuduga..Start N17, J17, FT17, W17...smua pun x lepas.. xde la jg rezeki nak bkhidmat kat gomen... alih2 anak cucu cicit dlm 1 jabatan..untongla sape dpt....
Talib mingu Talib mingu December 22, 2016
Tak baik buat iklan palsu. Klu betul sekalipun ada duit ke kjaan nak bayar gaji.??? Realistik sikit.Budget pendidikan dan hospital pun menguncup.staff kontrak pun ditamatkan. Budget gaji staff sedia ada seluruh msia pun tak cukup bertahan utk setahun ????
Staff JKKM Staff JKKM December 22, 2016
Tak baik tuduh2, iklan kami adalah betul. Kami bertungkus lumus untuk menyediakan platform yang lebih bagus kepada golongan yang tidak ada kerja untuk apply. Kami hanya jalankan tanggungjawab kami sahaja. :)

Bukan soal Malaysia tak cukup duit ke apa, soal nya memang laman web rasmi spa sendiri yang mengeluarkan iklan untuk mencari pekerja.